Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Πούμπουρα και το «Best Friend’s Fear» (video)

Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear» και την παρατραβηγμένη φάρσα που έγινε στον Jerome Kaluta, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την αποδοκιμασία και την δυσαρέσκειά της.

«Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση. Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ, αλλά και στον ΑΝΤ1 πώς τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα», πρόσθεσε εμφανώς αναστατωμένη.

«Την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…», δήλωσε η ίδια.

Πάντως, όπως αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας στο «The 2Night Show», ανάμεσα στους διασήμους που δεν θα έκανε ποτέ φάρσα συγκαταλέγεται και η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο: