Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Δούκισσα Νομικού: Απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης με μια γλυκιά ανάρτηση

δουκισσα

Δούκισσα Νομικού

Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τοποθετήθηκε η Δούκισσα Νομικού, σχετικά με τις φημολογίες περί δεύτερης εγκυμοσύνης. Η Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατά αγκαλιά το γιο της, Σάββα, του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο με ένα χαρούμενο emoticon.

Η Δούκισσα, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που της έστειλε ευχές για το ευτυχές γεγονός. Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, συγκεκριμένα, συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει. Η αγάπη σας είναι αστείρευτη. Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι. Ανυπομονούμε».

Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη είχε κάνει πρώτος ο Άρης Καβατζίκης προ λίγων ημερών στον αέρα του Πρωινού, χωρίς ωστόσο η Δούκισσα να έχει τοποθετηθεί σχετικώς, μέχρι τη σημερινή της επιβεβαίωση.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση της Δούκισσας Νομικού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο με τον σύζυγο και το μωρό τους (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πρώτα γενέθλια της Δούκισσας Νομικού μαζί με τον γιο της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δούκισσα Νομικού: Πώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης (video)