Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τα κορίτσια του Sports Illustrated ποζάρουν στο δικό τους φακό

Η ετήσια έκδοση του Sports Illustrated με μαγιό βγήκε την περασμένη εβδομάδα και όλοι μιλούν για το σκανδαλώδες εξώφυλλο αλλά και τα όμορφα μοντέλα όλων των μεγεθών μέσα στο ένθετο. Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό διέθεσε 16 έμπειρα μοντέλα αλλά και 8 άλλα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, τα οποία ποζάρουν δυναμικά μπροστά σε όμορφα σκηνικά.

Αλλά για να δει ο κόσμος αυτές τις άψογες φωτογραφίες, τα μοντέλα είχαν τη βοήθεια μακιγιέζ, κομμωτών, ειδικούς φωτισμού, photoshop, ακόμα και προσωπικό που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη προσαρμογή του μπικίνι!

Ενώ τα αποτελέσματα των φωτογραφιών είναι πραγματικά εντυπωσιακά, και τα μοντέλα αναμφίβολα πανέμορφα, είναι, επίσης, και άνθρωποι. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά, στο πως μοιάζουν τα μοντέλα χωρίς άλλη βοήθεια, όταν βρίσκονται εκτός… υπηρεσίας!

Chrissy Teigen

Gigi Hadid

Hannah Davis

Robyn Lawley

Kate Bock

Genegieve Morton

Sara Sampaio

Emily Ratajkowski