Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Νεόνυμφο ζευγάρι φωτογραφίζεται στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας

Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων, όπως συχνά λέγεται. Και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας. Την ώρα που στο Ισλαμικό Κράτος εκτυλίσσονται οι μεγαλύτερες ανθρώπινες θυριωδίες και ο θάνατος και η ερήμωση είναι αισθητά σε κάθε γωνιά, την ίδια ώρα ένα ζευγάρι αψηφά τον κίνδυνο και φωτογραφίζονται μετά το γάμος τους στη συριακή πόλη Homs.

Η νύφη ντυμένη με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και με μια λαμπερή τιάρα στο κεφάλι της, φαίνεται ευτυχισμένη στην αγκαλιά του στρατιώτη συζύγου της.

Ο φωτογράφος Jafar Meray μοιράστηκε τις εικόνες στη σελίδα του στο Facebook, σήμερα το πρωί, γράφοντας: “Νεόνυμφοι από τη Συρία, επέλεξαν τα ερείπια και την καταστροφή να αποτελέσουν το σκηνικό του γάμου τους”, ο φωτογράφος είπε “Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται, σιωπηλά και ότι η ελπίδα είναι πάντα εκεί “.

Ενώ, στη συνέχεια δήλωσε στη MailOnline ότι ελπίζει αυτές οι εικόνες να εμπνεύσουν και άλλου Σύρους να μην παραιτηθούν παρά τον πόλεμο που μαίνεται σε μεγάλα τμήματα της χώρας. “Η αγάπη είναι ισχυρότερη από τον πόλεμο”, πρόσθεσε.