Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Αλεξάνδρα Οικονόμου – Noach Vander Beken: Οι λαμπερές παρουσίες και οι ηχηρές απουσίες από τον εφοπλιστικό γάμο της χρονιάς (pics)

Αλεξάνδρα Οικονόμου

Περισσότεροι από 800 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και ηχηρά ονόματα του ελληνικού και του διεθνούς jet set, έδωσαν το «παρών» στον γάμο της κόρης του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken. Οι περισσότεροι από αυτούς αναχώρησαν για το μικρό νησάκι του Τσουγκριά γύρω στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι της Σκιάθου με ειδικά ναυλωμένα και στολισμένα σκάφη, ενώ πολλοί βρέθηκαν στο νησί με ιδιωτικά γιοτ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εορτασμοί για το μεγάλο γεγονός έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, με το ένα δείπνο να ακολουθεί το άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων είναι, φυσικά, φίλοι του ζευγαριού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης, η Αλεξάνδρα Ποταμιάνου, ο Βαγγέλης Αβέρωφ, ο Γιάννης Σαρακάκης και η Αναστασία Τσουρεκά.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στη Σκιάθο για τον γάμο είναι επίσης ο Νίκος και η Νινέττα Βαφειά, καθώς και ο Γιάννης Κωστόπουλος της Alpha Bank. Μάλιστα, ο Γιάννης Κωστόπουλος, κάνοντας τον πρωινό του περίπατο στο νησί, πέρασε και έξω από το κατάστημα της τράπεζας και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το ιστορικό κτήριο.

Αναμένονταν επίσης μέλη των εφοπλιστικών οικογενειών Ποταμιάνου και Μαρτίνου, αλλά και η Αναστασία Καίσαρη, ο Λέο Πατίτσας με τη Μαριέττα Χρουσαλά, οι νεόνυμφοι Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα, ο Ανδρέας και η Μάιρα Τσαβλίρη, όπως και άλλα μέλη της οικογένειας Τσαβλίρη που διατηρεί στενές σχέσεις με τον Γιώργο Οικονόμου και τη νυν σύζυγό του Κυβέλη, εκπρόσωποι των οικογενειών Χανδρή, Λασκαρίδη, Αγγελικούση και Γουλανδρή, η Άννα Βίσση πιθανώς μαζί με τη Σοφία Καρβέλα, καθώς και πολλές άλλες προσωπικότητες από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. 

Πηγή φωτογραφίας: voliotaki.blogspot.com

Από τον γάμο θα απουσιάζει η οικογένεια Κόκκαλη λόγω πένθους, αλλά και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία έβγαινε παλαιότερα με τον αδερφό της Αλεξάνδρας, Χρήστο Οικονόμου.

Πηγή φωτογραφίας: voliotaki.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλεξάνδρα Οικονόμου: Παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της σε ένα… ερημονήσι της Σκιάθου. Αποκλειστικές πληροφορίες για τον γάμο της χρονιάς