Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Aυτά είνα τα αεροδρόμια με τις χειρότερες ουρές αναμονής

Τα αεροδρόμια σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται για μια “ισχυρή καταιγίδα”, που απειλεί να αφήσει τους ταξιδιώτες κολλημένους στις ουρές ασφαλείας σε πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ. Η αιτία; Tα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια αναμένεται να οδηγήσουν σε έναν αριθμό ρεκόρ επιβατών σε αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, αλλά η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο αριθμό ελεγκτών ασφαλείας για την αντιμετώπιση της εισροής.

Οι νομοθέτες στην Ουάσιγκτον έχουν δώσει εντολή στην TSA να προσλάβουν περισσότερους υπαλλήλους για να παρακολουθούν τις οθόνες παρακολούθησης (και να πληρώσουν όσους ήδη εργάζονται για υπερωριακή απασχόληση), αλλά δεν είναι σαφές εάν ο οργανισμός μπορεί να συνάψει την συμφωνία άμεσα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του καλοκαιριού. Οι ταξιδιώτες των πόλεων, όπως η Ατλάντα και το Σικάγο αυτή τη στιγμή αναφέρουν πολλές ώρες αναμονής στις ουρές ασφαλείας.

Μερικοί επιβάτες χρησιμοποιούν το hashtag #IHateTheWait στο Twitter για να αναφέρουν τις απογοητεύσεις τους. Πολλά αεροδρόμια έχουν συστήσει στους ταξιδιώτες να φθάνουν
τουλάχιστον τρεις ώρες νωρίτερα για την πτήση τους, αν και ακόμη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ανεπαρκές.

Ποια όμως αεροδρόμια είναι τα χειρότερα; Από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Αμερικής είναι αυτά με το χαμηλότερο ποσοστό σε χρόνο αναχώρησης μεταξύ Ιανουαρίου-Μαρτίου, σύμφωνα με στοιχεία από το Υπουργείο Μεταφορών. Αυτή η μέτρηση δεν είναι η τέλεια για την ώρα, που στέκεται και περιμένει κάποιος στις ουρές ασφαλείας, αλλά όποιος πετά από ένα από αυτά, καλό θα είναι να καταφθάνει πολύ νωρίτερα πριν την ώρα της πτήσης του.

San Francisco, CA (SFO)

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/article-diskoles-ores-gia-tin-burberry-perikopes-ke-gia-ton-lux-iko/46211

 

Διαβάστε επίσης:

http://www.mononews.gr/dite-pia-tha-ine-i-timi-gia-ena-spiti-stin-anglia-to-2030/46209