Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Άδοξο τέλος στη συνεργασία Βέλλη-Κωστόπουλου (videos)

βελλη

Άννα Μαρία Βέλλη

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι φημολογούμενες κινήσεις των μελών της εκπομπής «Όλα Λάθος», του Open Beyond, μετά την έκταση που έχει λάβει το επεισόδιο μεταξύ Άννας Μαρίας Βέλλη και Πέτρου Κωστόπουλου, στον αέρα της εκπομπής της Κυριακής. Σύμφωνα με τα όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ των δύο, που δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι είναι στον αέρα της εκπομπής, απεικονίζονταν να διαφωνούν για κάτι, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να σπρώχνει ελαφρώς την Άννα Μαρία και εκείνη να κρύβει το πρόσωπό της πίσω από τα χαρτιά της.

Το εν λόγω απόσπασμα στάθηκε αφορμή για να εκκινήσει μια τεράστια συζήτηση γύρω από το τι συνέβη μεταξύ τους, με μερικούς, μάλιστα να κάνουν λόγο για ζήτημα «καρέκλας». Το σενάριο που επικράτησε, δηλαδή, ήταν ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ενοχλήθηκε, γιατί στον αέρα της εκπομπής ο λόγος δεν ήταν συντονισμένος, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μιλάνε συχνά ο ένας πάνω στον άλλο. Στο διάλειμμα που ακολούθησε, ο Κωστόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη, ζήτησε να φύγει από δίπλα του η Άννα Μαρία και η καρέκλα της να μετακινηθεί με το υπόλοιπο πάνελ, δίπλα στη Μαντώ Γαστεράτου. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Άννα Μαρία να αρνήθηκε να μετακινηθεί, καθώς η συμφωνία της με το κανάλι έκανε λόγο για «συμπαρουσιάστρια».

Λίγο αργότερα, η ίδια η Βέλλη θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι πράγματι υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ τους, η οποία ωστόσο ήταν ασύνδετη με την εκπομπή, ενώ τόνισε πως δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα «καρέκλας».

Η εκπομπή, που μετράει μόλις δυο εβδομάδες τηλεοπτικής «ζωής» μοιάζει να είναι γεμάτη εντάσεις και γκρίνιες. Για το λόγο αυτό, χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των στελεχών και των μελών της εκπομπής, με σκοπό να βρεθούν λύσεις στα διάφορα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Το παρασκήνιο της συνάντησης έδωσε και πάλι στη δημοσιότητα ο Άρης Καβατζίκης, μέσω του αέρα του Πρωινού, αποκαλύπτοντας ότι η Άννα Μαρία Βέλλη κόβεται οριστικά από την εκπομπή. Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις και συζητήσεις, αποφασίστηκε η παρουσιάστρια να μην είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου το ερχόμενο Σάββατο.

Βλέποντας την εκπομπή του να πατώνει σε ποσοστά τηλεθέασης και έχοντας ήδη δημιουργήσει πολύ κακές σχέσεις με συνεργάτες και στελέχη του καναλιού της Παιανίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποστήριξε ότι το «Όλα λάθος», βγήκε ουσιαστικά χωρίς καμία προετοιμασία στον αέρα, ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι θέματα θα έπαιζαν στον αέρα, ότι δεν γνώριζε τις κοπέλες με τις οποίες θα συνεργαζόταν (Βέλλη και Γαστεράτου) και ότι ουδέποτε έπαιξε τρέιλερ στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι λέει η Άννα Μαρία Βέλλη για τον «καυγά» με τον Πέτρο Κωστόπουλο (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζί Πέτρος Κωστόπουλος – Άννα Μαρία Βέλλη (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμηλά νούμερα, αποχώρηση αρχισυντάκτριας και τσακωμοί στον αέρα