Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δικάζεται ο Σαββίδης για την εισβολή με το όπλο στην Τούμπα

Στο ειδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης οδηγείται ο Ιβάν Σαββίδης, έξι άτομα της προσωπικής του ασφάλειας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, για τα γεγονότα που συνέβησαν τον Μάρτιο στο ματς με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μετά από έκκληση της αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να δικαστεί για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα. Ο κ. Σαββίδης και οι υπόλοιποι εφτά συνεργάτες του αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του αθλητικού νόμου.

Αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το τέλος του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει γκολ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από τον αγώνα, ενώ σε φωτογραφία του ίδιου που δημοσιεύθηκε το ίδιο βράδυ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φαινόταν να οπλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Ο Ιβάν Σαββίδης στην 53η θέση των πλουσιότερων Ρώσων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bloomberg για Σαββίδη: Ο «πιστολέρο» που σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου έγινε δισεκατομμυριούχος!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Άγκυρα ο Ιβάν Σαββίδης – Γιατί συναντήθηκε με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου