Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΥΓΕΙΑ

Ενημερωτική εκδήλωση για την ψωρίαση στις γυναίκες

Ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα: «Ψωρίαση και Γυναίκα» από την ενημέρωση στη θεραπεία, διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ» και ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ).

Η εκδήλωση έχει σκοπό να προσεγγίσει την καθημερινότητα της γυναίκας που ζει με ψωρίαση, σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημών, Βουλής 44Α Αθήνα (μετρό Συντάγματος).  Θα μιλήσουν η Δρ Μαρίνα Παπουτσάκη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Επιμελήτρια Α’ – Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Νοσοκομείο Δερματολογικών Παθήσεων, «Ανδρέας Συγγρός», καθώς και η Δρ Τίνα Κουκοπούλου, Τοπογράφος Μηχανικός – Πρόεδρος «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ».

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Δρ Εύη Μπάτρα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Πρόεδρος Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ).

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο site www.epidermia.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 18:45.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο «ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ» στο 231 555 3780 ή epidermia.greece@gmail.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 7 μύθοι για την ψωρίαση. Ποιες είναι οι αλήθειες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απώλεια βάρους: Η αλήθεια πίσω απ’ τους μεγάλους μύθους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φαγούρα: Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες και πότε πρέπει να αξιολογηθεί από ειδικό