Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αυτή είναι η νομική «dream team» του Ομίλου Μυτιληναίος

Μυτιληναίος

Η Ελλάδα όταν θέλει πρωτοπορεί. Αυτή είναι η αλήθεια ακόμα και όταν σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα που τα πάντα έχουν δυσκολέψει και τα λαμπρότερα μυαλά φεύγουν στο εξωτερικό για να διαπρέψουν. Όμως η εταιρία Μυτιληναίος  κατάφερε να κρατήσει στο στρατηγείο της στην Αθήνα μερικούς από τους καλύτερους  νομικούς της χώρας. Τους Βαγγέλη Χρυσάφη, Δημήτρη Διακόπουλο, Νίκο Κεραμίδα και Γιάννη Δεσύπρη.

Η  «χρυσή» νομικη dream team του Ομίλου «Μυτιληναίος», βρέθηκε μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν στα βραβεία «European Counsel Awards», ενός θεσμού που τιμά τους καλύτερους νομικούς συμβούλους  μεγάλων εταιριών της Ευρώπης. Επικεφαλής της ομάδας Μυτιληναίος που κέρδισε μια θέση στην κορυφή είναι ο έμπειρος Βαγγέλης Χρυσαφής, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της είναι οι καταξιωμένοι δικηγόροι Δημήτρης Διακόπουλος, Νίκος Κεραμίδας και Γιάννης Δεσύπρης.

Η dream team με τα λαμπρά μυαλά και την αξιοθαύμαστη πορεία έστειλε τον Όμιλο στα top της Ευρώπης και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται: «Μα πώς»;! Η απάντηση; Απλή! Με πολλή δουλειά, ομαδικό πνεύμα και κοινό στόχο όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι τόσο ευοίωνες.

Ευάγγελος Μυτιληναίος

Αξιοσημείωτο είναι ότι η νομική ομάδα του ομίλου Μυτιληναίος συγκαταλέγεται μαζί με άλλες τρεις ομάδες επιχειρήσεων και 4 νομικούς συμβούλους στη short list για την κατηγορία “Ανταγωνισμός” (Competition).

Η πολυπόθητη βράβευση που σφραγίζει το όνομα «Μυτιληναίος»

Οι συμμετοχές, που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνουν εκτός της ομάδας νομικών συμβούλων του ομίλου Μυτιληναίος, συμβούλους και ομάδες από πολυεθνικούς κολοσσούς όπως οι: Total, Dow Chemical, General Electric, Iberdrola, Eni, Mitsubishi,  Caterpillar, Google, Johnson & Johnson, Lloyds Banking Group, Danone, Barclays, Adidas, Gazprom, Volkswagen, JP Morgan, Facebook κλπ.

Στο θεσμό βραβεύονται μεμονωμένοι νομικοί σύμβουλοι ή ομάδες συμβούλων εταιρειών σε συνολικά 12 κατηγορίες, ενώ η επιλογή της short list έγινε ανάμεσα σε περισσότερες από 3.500 συμμετοχές. Τα βραβεία είναι μία πρωτοβουλία της Lexology και του International Law Office σε συνεργασία με το Association of Corporate Counsel.

Οι τελετές λαμβάνουν μέρος στο Hong Kong, Rio de Janeiro, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Για φέτος ειδικότερα η τελετή των Ευρωπαϊκών βραβείων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο Λονδίνο.

Σημειώνεται τέλος ότι στο διαγωνισμό του 2015, στην κατηγορία “ανταγωνισμός” όπου συμμετέχει η ομάδα νομικών συμβούλων της Μυτιληναίος, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα νομικών συμβούλων της Daimler AG.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Τέλος το πρόγραμμα αν αποχωρήσει το ΔΝΤ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΝΤ: Τι αναφέρει η έκθεση για το ελληνικό χρέος, οι προκλήσεις και οι τρεις λύσεις για την Ελλάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο στόχαστρο του κράτους τώρα και τα… ποδήλατα