Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

ΝΔ: Μείζον πολιτικό θέμα τα μυστικά κονδύλια – Να δώσουν απαντήσεις Κοτζιάς και Καμμένος

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός

Να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων τους καλεί Κοτζιά και Καμμένο η ΝΔ, μετά τα όσα φέρονται να είπαν οι δύο υπουργοί στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης.

Η ΝΔ καλεί τον Πάνο Καμμένο «σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει» επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Κοτζιάς «προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής: «Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα. Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κιόλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς, που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

» Η διαχείριση  των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις».