Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Μπέρδεμα(;) με Κόκκαλη: Άγνωστο εάν διεγράφη ή ανεξαρτητοποιήθηκε

vasilis_kokkalis κόκκαλης

Βασίλης Κόκκαλης

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με το εάν ο Βασίλης Κόκκαλης τελικά διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ή ανεξαρτητοποιήθηκε, καθώς υπάρχει στη Βουλή επιστολή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με ημερομηνία 12/1, με την οποία ενημερώνει ότι αποχωρεί από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, η επιστολή του κ. Κόκκαλη πήρε αριθμό πρωτοκόλλου σήμερα, 14/1, δηλαδή την ίδια ημέρα που εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής και η επιστολή του Πάνου Καμμένου, με την οποία ενημερώνει ότι ο κ. Κόκκαλης τίθεται εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Η προεδρεύουσα της Ολομέλειας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ανήγγειλε από το βήμα του προεδρείου τόσο την επιστολή του Πάνου Καμμένου όσο και την επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη.

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών η κ. Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι η επιστολή Κόκκαλη έχει μεν ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, ωστόσο η ημερομηνία πρωτοκόλλου είναι σημερινή, που σημαίνει ότι εστάλη σήμερα. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του προέδρου του Κοινοβουλίου, ότι δηλαδή ο κ. Κόκκαλης έγραψε την επιστολή πριν αναχωρήσει για την Κίνα αλλά την κατέθεσε σήμερα στην Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά και Κόκκαλη, με πέντε βουλευτές η ΚΟ των ΑΝΕΛ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Κόκκαλης: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση