Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Li Li Shu: Αθώωση για τον παρουσιαστή, την ηθοποιό και τον γιο της ζήτησε ο εισαγγελέας

Την αθώωση του γνωστού παρουσιαστή, της ηθοποιού και του γιου της, αλλά κι ενός επιχειρηματία για τη διακίνησης κοκαΐνης στο εστιατόριο-μπαρ Li Li Shu στο Κολωνάκι,  πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Αντίθετα, ενοχή εισηγήθηκε για τους υπόλοιπους 23 κατηγορουμένους, ωστόσο, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο.

Οι «διάσημοι» του εδωλίου πρέπει -κατά την εισαγγελέα- να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία καθώς «υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους».

Και οι 4 ήταν μέτοχοι στην εταιρία που διαχειριζόταν το εστιατόριο.

Για τους «επώνυμους» πελάτες του εστιατορίου και -κατά το κατηγορητήριο- της κοκαΐνης, η εισαγγελέας ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας και την καταδίκη τους για το αδίκημα της ιδίας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε στην αγόρευση της: «Αυτά τα πρόσωπα δεν διέθεταν περαιτέρω τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά τις χρησιμοποιούσαν προς ιδίαν χρήση».

Για τον 55χρονο επιχειρηματία μέτοχο στο εστιατόριο-μπαρ, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και για συμμετοχή σε συμμορία και όχι σε  εγκληματική οργάνωση.

Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Li Li Shu: Περιστασιακή χρήστης κοκαΐνης δηλώνει η Δήμητρα Ματσούκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Li Li Shu: Τι κατέθεσαν για το κύκλωμα της κόκας πασίγνωστη ηθοποιός και ο γιος της