Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Κλείδωσε η υποψηφιότητα: Έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα Ηλιόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ

Νάσος Ηλιόπουλος

Μετά από πολλές περιπέτειες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Δήμο Αθηναίων, κόντρα στις υποψηφιότητες Μπακογιάννη και Γερουλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ηλιόπουλος θα πάρει το χρίσμα στη συνεδρίαση της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», την Παρασκευή.

Την υποψηφιότητα Ηλιόπουλου είχε «φωτογραφίσει» στις αρχές του μήνα ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Στη διάρκεια της αναζήτησης υποψηφίου για τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ακουστεί τα ονόματα του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Φραγκίσκου Αλβέρτη, οι οποίοι όμως είχαν διαψεύσει.

Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο 35χρονος Νάσος Ηλιόπουλος έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού το 2002. Από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σφήνα» από τους Οικολόγους στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκαν τη λύση στον γρίφο; Νέο όνομα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων