Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Η «πονηρή» πρόταση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και οι σκέψεις του υπουργού Οικονομικών

τσακαλωτος

Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υπουργός Οικονομικών.

Αποδέκτης μιας δελεαστικής, αλλά και αμφιλεγόμενης πρότασης έχει γίνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Μιας πρότασης που αν καρποφορήσει θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις τόσο στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό όσο και στις Βρυξέλλες, όπου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών χαίρει της εκτίμησης των ομολόγων του για τη στάση που τήρησε ως προς την υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων που ανέλαβε η χώρα.

Στον κ. Τσακαλώτο, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, προτάθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου η θέση του επιτρόπου της Ελλάδας στη νέα Κομισιόν που θα προκύψει μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Προς το παρόν, ο κ. Τσακαλώτος μαζεύει γνώμες γύρω από την πρόταση, αν και στενοί συνεργάτες του αρνούνται ότι είναι στις προθέσεις του να μεταβεί στις Βρυξέλλες.

Οι κακές γλώσσες θέλουν η πρόταση να γίνεται για να απαλλαγεί ο Αλέξης Τσίπρας από έναν εν δυνάμει «δελφίνο», αν τυχόν υπάρξουν εξελίξεις μετά τα εκλογικά αποτελέσματα στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσακαλώτος: Ξεχάστε τα σενάρια για «δώρο Πάσχα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνική σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου σημαίνει εκλογικό συναγερμό