Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Παρών στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο Tatoi Club βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Πολωνία, ανάμεσα στους οποίους αγωνίζεται και ο Έλληνας κορυφαίος, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, που είναι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο 7ος στην παγκόσμια κατάταξη, με τον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας κορυφαίος θριάμβευσε απέναντι στον αντίπαλό του, στον δεύτερο αγώνα του μονού στη μονομαχία Ελλάδας και Πολωνίας στη δεύτερη ημέρα του Davis Cup.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας έκανε την καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων και επικράτησε του κορυφαίου Πολωνού τενίστα (Νο 36) με 2-0 σετ (6-3, 6-1) σε χρόνο ρεκόρ 67 λεπτών, ισοφαρίζοντας τις νίκες σε 1-1.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Tatoi Club
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Tatoi Club