Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Χτυπήθηκε στο κεφάλι ο Βλάνταν Ίβιτς

Ιβιτς

Σε πραγματική μάχη μετατράπηκε το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ, καθώς η ένταση που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο έφτασε στο αποκορύφωμα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 55ο λεπτό ο Κρέσπο , της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδωσε μια αψυχολόγητη κλωτσιά στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στιλ, ο οποίος αγωνιζόταν ως αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο έπειτα από την λανθασμένη αποβολή του Οδ. Βλαχοδήμου από τον διαιτητή. Ο Στιλ είχε μπλοκάρει τη μπάλα και μέσα σε δευτερόλεπτα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι θυμίζοντας συμπλοκές χούλιγκαν.

Κι ενώ η κατάσταση φάνηκε να ηρεμεί, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς δέχθηκε ένα άδειο κουτάκι μπύρας στο κεφάλι και σωριάστηκε στο χορτάρι.

Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, με τον διαιτητή Κομίνη (στις 21:53) να αποχωρεί κι αυτός με τους βοηθούς του προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του αγώνα.

Στις 22:05 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν πως ο Ίβιτς θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κωμωδίας θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μάχη του.. YouTube – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην καμπάνια της ΝΔ κατά του 4ου μνημονίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλερτάροντας με την τύχη – Οι 140 τυχεροί πεντάρηδες που κέρδισαν 10 εκατ. ευρώ το 2017