Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Τρεις χρήσεις του μήλου που δεν φαντάζεστε

Το μήλο είναι ένα αγαπημένο φρούτο, αλλά ανακαλύψαμε πως έχει κι άλλες ιδιότητες. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καθημερινά πράγματα:

1. Σας έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό; Ψυχραιμία. Πηγαίνετε κατευθείαν στη φρουτιέρα, πάρτε ένα μήλο, κόψτε το στα δύο, αφαιρέστε τα κουκούτσια και προσθέστε το στην κατσαρόλα για περίπου δέκα λεπτά. Μετά αφαιρέστε το. Η «λύσσα» θα έχει φύγει!

2. Ανοίξατε το βάζο να πάρετε ένα κουταλάκι καστανή ζάχαρη και έχει γίνει πέτρα; Μην πανικοβάλλεστε. Μεταφέρετε τη ζάχαρη σε μία πλαστική σακούλα τροφίμων, προσθέστε μαζί ένα μεγάλο κομμάτι μήλου, κλείστε την καλά και αφήστε την σε σκιερό μέρος για ένα δύο εικοσιτετράωρα. Η ζάχαρή σας θα ξαναγίνει σαν…καινούργια!

3. Έχετε βαρεθεί να τρώτε το ψητό κοτόπουλο στεγνό; Αναλάβετε δράση! Πάρτε ένα μήλο και βάλτε στο εσωτερικό του κοτόπουλου πριν το βάλετε στο φούρνο. Θα εκπλαγείτε όταν το βγάλετε!

Πηγή: www.tasty-day.gr