Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Δωρεάν πρόγραμμα δράσεων με εργαστήρια κατασκευών στο T.A.F.

εργαστήριο ΤΑΦ

To T.A.F. / the art foundation συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+τ με τον Karl Heinz Jeron και το πρότζεκτ “Coelacanth” που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα CTRL+τ αποτελεί μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην υποστήριξη ανερχόμενων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να αναπτύξουν την καλλιτεχνική πρακτική τους διαμορφώνοντας ένα έργο σε εξέλιξη.

Καθόλη τη διάρκεια του έτους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαφορετικοί καλλιτέχνες καταλαμβάνουν τον εκθεσιακό χώρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τ.A.F. επεξεργαζόμενοι την ιδέα του CTRL+τ με απόλυτη ελευθερία όσον αφορά τη μεθοδολογία και τα εικαστικά μέσα.

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Karl Heinz Jeron καταλαμβάνει την γκαλερί του T.A.F για 7 ημέρες και μαζί με το κοινό διαμορφώνουν το έργο Coelacanth (Κοιλακανθόμορφα). Γλυπτά με μορφή ψαριού από χαρτόνι και με ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες δημιουργούν ένα ηχοτοπίο που μοιάζει με ενυδρείο.

Μέσα από εργαστήρια στα οποία θα λάβει μέρος το κοινό κατασκευάζοντας μικρούς ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες και μαθαίνοντας τις τεχνικές δίπλωσης χαρτιού θα προκύψει μια έκθεση-εγκατάσταση στο χώρο.

Εργαστήρια:

Πληροφορίες:

Χώρος διεξαγωγής:

Διάρκεια/ώρες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε σεμινάρια-διαλέξεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δωρεάν έκθεση φωτογραφίας με παράλληλη προβολή ταινίας στο ΕΜΣΤ