Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Τα 10 καλύτερα “οικογενειακά” αυτοκίνητα του 2017 (pics)

auto

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου για την οικογένεια είναι μια πολύπλοκη και, φυσικά, δαπανηρή διαδικασία. Αυτή την εβδομάδα, για να διευκολυνθούν τα πράγματα, οι συντάκτες του περιοδικού “Parents” και της ιστοσελίδας Εdmund.com που ασχολείται με την αυτοκινητοβιομηχανία, έχουν διαλέξει και έχουν συγκεντρώσει τα 10 καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα για το 2017.

Τα 10 οχήματα αντιπροσωπεύουν εννέα τμήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και είναι διάφορων ειδών: από ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι crossovers. Το “Parents” και το “Edmunds” επέλεξαν τα οχήματα αυτά από μια ομάδα εκατοντάδων μοντέλων και στήριξαν τις επιλογές τους στον συνδυασμό αξίας, απόδοσης, ασφάλειας και φιλικών, προς την οικογένεια, χαρακτηριστικών.

Οι συντάκτες και των δύο μέσων, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό ασφαλείας, τις επιλογές ψυχαγωγίας και του υψηλού βαθμού συνδεσιμότητας που διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα της δεκάδας των “νικητών”. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στα 10 καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα για το 2017!

1. Chevrolet Bolt
2. Kia Soul
3. Subaru Crosstrek
4. Honda Civic
5. Hyundai Sonata
6. Mazda CX-5
7. Honda CR-V
8. Subaru Outback
9. Chrysler Pacifica
10. Toyota Highlander

Και ακολουθούν άλλα 5 αυτοκίνητα που παραλίγο να μπουν στη λίστα της δεκάδας:

Nissan Rogue
Mazda 3
Mercedes-Benz GLC300
Hyundai Santa Fe
Honda Odyssey