Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Κρήτη: Λαγάνα για ρεκόρ από 40 κιλά αλεύρι!

Λαγάνα

Εδώ και 19 χρόνια, ένας φούρνος στην Νέα Χώρα Χανίων τιμά με τον δικό του τρόπο την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας: Δημιουργεί μια τεράστια λαγάνα, την οποία εκθέτει στην είσοδο του καταστήματος.

Ο φούρναρης κ. Χάρης Δημητρουλάκης σημείωσε πως κάθε χρόνο ο στόχος είναι η λαγάνα να είναι μεγαλύτερη. «Φέτος φτιάξαμε μια λαγάνα 4,5 μέτρα, πλάτους 1.5 μέτρο και με ζυμάρι 75 κιλών. Χρησιμοποιήσαμε 40 κιλά αλεύρι για την παρασκευή της» τόνισε στο cretalive.gr.

Ο κόσμος από νωρίς βρέθηκε έξω από το φούρνο προκειμένου να φωτογραφίσει τη λαγάνα που στη συνέχεια θα δοθεί προς κατανάλωση. «Ο κόσμος όχι μόνο του αρέσει η λαγάνα γίγας που κάθε χρόνο φτιάχνουμε αλλά ρωτάει συνέχεια πόσο μήκος έχει, πόσο πλάτος. Την περιμένει πως και πως. Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τη μεγαλώνουμε» είπε ο κ. Δημητρουλάκης.

Μαζί με τη Λαγάνα στον κόσμο που προσέρχονταν στο φούρνο προσφέρονταν πλούσιο κέρασμα με όλα τα νηστίσιμα και καλό ντόπιο κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Τι δηλώνουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γλαύκωμα «χτυπάει» και τους νέους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μακροζωία: 6 τρόποι για να κερδίσετε χρόνια