Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Φιλέτο τσιπούρας με σάλτσα από σπανάκι του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Σκαρμούτσος Δημήτρης

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και όσοι δεν έχετε αποφασίσει τι θα φάτε σας προτείνουμε μια συνταγή για φιλέτο τσιπούρας από το site του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Τα μαγαζιά είναι ανοικτά σήμερα, προλαβαίνετε να ψωνίσετε!

Υλικά για δύο άτομα:

Εκτέλεση:

Φιλετάρουμε τις τσιπούρες.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

Τοποθετούμε σε ένα ταψί  τα φιλέτα τσιπούρας, το σοταρισμένο κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε στους 200οC για 15 λεπτά.

Ζεσταίνουμε στο τηγάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Ρίχνουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαραθεί.

Προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό.

Μεταφέρουμε το μείγμα στο μπλέντερ, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πολτοποιούμε.

Περιχύνουμε τις τσιπούρες  με τη σάλτσα από σπανάκι και τις σερβίρουμε συνοδεία σαλάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η λαχταριστή συνταγή που πόσταρε ο Άκης Πετρετζίκης για το Σάββατο του Λαζάρου (pic)