Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Δέκα ιδέες για διακόσμηση black & white

ασπρόμαυρη διακόσμηση

Μαύρο, το χρώμα του μυστηρίου, του πάθους. Άσπρο, το χρώμα της αγνότητας, της αγάπης. Τι γίνεται όταν το σκοτάδι συναντιέται με το φως; Και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας; Απλότητα, κομψότητα, τέλειος συνδυασμός. Το black & white στη διακόσμηση δίνει στυλ στον χώρο και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή γωνιά στο σαλόνι σας black & white. Ή να “ντύσετε” τους χώρους σας, στα χρώματα αυτά. Το black & white ξεκίνησε σαν τάση, καθιερώθηκε όμως κι έτσι ανάλογα με την δική σας προσωπικότητα μπορείτε να το εντάξετε στο χώρο σας είτε είναι κλασικός, είτε minimal. Εμείς έχουμε 10 ιδέες για κάθε γωνιά του σπιτιού σας, σε black & white αποχρώσεις.

1.Γραφείο με black & white πολυθρόνα

2. Σαλόνι mix and match με καναπέδες black & white

3. Tραπεζαρία black & white

4. Minimal  διακόσμηση

5. Διακόσμηση classic chic black & white σε μικρό μπάνιο 

Δώστε χρώμα στον χώρο σας τοποθετώντας λουλούδια. Μια άλλη ιδέα διακόσμησης είναι να τοποθετήσετε ριχτάρια και μαξιλάρια σε black & white τόνους. Τέλος, “παντρέψτε” αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ για πιο ζεστό αποτέλεσμα!

6. Minimal μπάνιο για πολύ μεγάλο μπάνιο

7. Κάδρο (αφίσα) black & white για glam ατμόσφαιρα

Διαβάστε ακόμη τρεις ιδέες στο www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 10 λάθη που κάνουμε στη διακόσμηση του σπιτιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στιλάτες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο του γραφείου σας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα ιδέες για να αλλάξετε το υπνοδωμάτιό σας