Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στις 25 Ιανουαρίου η ΕΓΣ για την αλλαγή της διοίκησης του ΟΛΘ

Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για την αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Θεσσαλονίκη, Τρίτη 12 Μαΐου 2015. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 25 Ιανουαρίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η αλλαγή της διοίκησης του Οργανισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα θέματα που συζητιούνται είναι η αντικατάσταση του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και του αντιπροέδρου του Οργανισμού, ενώ εξετάζεται και η μείωση των μελών του ΔΣ.

Στα θέματα της συνέλευσης περιλαμβάνεται και η παροχή εξουσιοδότησης στη νέα διοίκηση για να προχωρήσει σε τροποποιήσεις της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ ΟΛΘ και Δημοσίου. Αναμένεται να εγκριθεί, επίσης, η τροποποίηση και κωδικοποίηση του καταστατικού του ΟΛΘ, καθώς και η αλλαγή σκοπού.

Να σημειωθεί ότι η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ήταν ένα θέμα που είχε τεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά η διοίκηση του ΟΛΘ δεν την είχε συμπεριλάβει στα θέματα που επρόκειτο να συζητηθούν χθες.

Τελικά υπήρξε παρέμβαση του ΤΑΙΠΕΔ με εξώδικο το οποίο ανέφερε όλα τα θέματα που ο βασικός μέτοχος του ΟΛΘ θεωρούσε ότι έπρεπε να συζητηθούν, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΛΘ: «Πέφτουν» οι υπογραφές την Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για τον ΟΛΘ. Είχαν εκδώσει εγγυητική, μία ημέρα πριν την κατάρρευση της Promsvyazbank