Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στέλιος Κουτσιβίτης (Αστέρας Βουλιαγμένης): «Να πείσουμε και άλλους επενδυτές να έρθουν στην πατρίδα μας»

(από δεξιά προς αριστερά) Ο κ. Στέλιος Κουσοβίτης, CEO, Astir Palace Vouliagmenis, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», κ. Χρήστος Δόγας, ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας ΕΟΤ και ο κ. Mario Kontomerkos, CEO, Mohegan Gaming Entertainment

Στην προστιθέμενη αξία που δημιουργεί η μεγάλη επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης και η δημιουργία της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας αναφέρθηκε, από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, CEO του Astir Palace Βουλιαγμένης.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα προορισμό για τον πολυτελή τουρισμό» υπογράμμισε ο κ. Κουτσιβίτης. Όπως ανέφερε, στο έργο περιλαμβάνονται το ξενοδοχείο Four Seasons, πολυτελή εστιατόρια διεθνών brands, μαρίνα, ένα οικιστικό συγκρότημα με 13 πολυτελείς βίλες, ενώ σχεδιάζεται και η αναβάθμιση της παραλίας.

«Η επένδυση ξεπερνάει τα 650 εκατομμύρια ευρώ. Υλοποιείται επιτυχία βήμα-βήμα», τόνισε ο κ. Κουτσιβίτης, προσθέτοντας πως στα οφέλη από την δημιουργία της Αθηναϊκής Ριβιέρας περιλαμβάνεται κυρίως «η άρση της ανασφάλειας ότι τέτοιες επενδύσεις δεν μπορούν να γίνουν στη χώρα».

Ο κ. Κουτσιβίτης κατέληξε ότι δεν έχει μόνο σημασία να έχουμε «έναν εξαιρετικό προορισμό, αλλά χρειάζεται να πείσουμε και άλλους επενδυτές να έρθουν στην πατρίδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος: Τα σχέδια για το Hilton και o… Λάμπρος Κωνσταντάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κραυγή αγωνίας από τον εφοπλιστή Θ. Μαρτίνο: «Μειώστε τους φόρους για να μη φύγουμε»