Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Σκρέκας για Μόνιμη Μείωση Τιμής: Επόμενος στόχος είναι τα 1.000 προϊόντα

O υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας πραγματοποιεί ενημερωτική επίσκεψη σε υποκατάστημα super market της αλυσίδας "Μασούτης" στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής»

O υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας πραγματοποιεί ενημερωτική επίσκεψη σε υποκατάστημα super market της αλυσίδας "Μασούτης" στο Γαλάτσι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής» (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ξεπέρασε τον αρχικό στόχο της κυβέρνησης, η πρωτοβουλία της «μόνιμης μείωσης τιμής» που ήταν τα 500 προϊόντα, καθώς μέχρι χθες είχαν ενταχθεί 650 προϊόντα από 53 εταιρίες στο πρόγραμμα.

Ο επόμενος στόχος είναι τα 1.000 προϊόντα που καλύπτουν βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά την σημερινή επίσκεψή του σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι.

Ο υπουργός υπογράμμισε πως έχουν τοποθετηθεί τα καρτελάκια μόνιμης μείωσης τιμής. Είναι εκείνα που υποδηλώνουν πως το αντίστοιχο προϊόν ανήκει στο πρόγραμμα και έχει μειώσει την τιμή του τουλάχιστον 5% και για τουλάχιστον 6 μήνες.

Παράλληλα ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε πως «η μάχη για τη μείωση των τιμών συνεχίζεται σε τρεις άξονες:

Διαβάστε επίσης:

IDEAL Holdings: Αύξηση εσόδων 111% και EBITDA 106% στο 9μηνο

ΤΙΤΑΝ: Κέρδη ρεκόρ 9μήνου αυξημένα κατά 72% με ισχυρές πωλήσεις στις κύριες αγορές

ΟΤΕ: Μειωμένα κατά 6,4% τα κέρδη του γ’ τριμήνου