Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Την ψηφιοποίηση του ελληνικού νηολογίου συζήτησαν Στυλιανίδης και Τραυλού

Χρήστος Στυλιανίδης και Μελίνα Τραυλού

Χρήστος Στυλιανίδης και Μελίνα Τραυλού

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είχε τη Δευτέρα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο Υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς η ψηφιοποίηση του νηολογίου, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της λειτουργίας της ναυτικής εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς.

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών εκπροσώπησαν η Πρόεδρός της Μελίνα Τραυλού, οι Αντιπρόεδροι Μιχαήλ Χανδρής και Αντώνιος Λαιμός, οι Γραμματείς Δημήτριος Φαφαλιός και Νικόλαος Βενιάμης, ο Ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕ Ιωάννης Λύρας, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Κατερίνα Πέππα και ο Νομικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Ένωση Τραπεζικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας: Συνάντηση με Ένωση Εφοπλιστών Κορέας

Γεραπετρίτης: Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να φτάσουμε σε μια βιώσιμη ειρήνη στην περιοχή

Ξενοκώστας (ONEX): Η μεγαλύτερη αμερικανική επένδυση που έχει γίνει στην Ελλάδα