Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ποιο έμπειρο στέλεχος της Maran Gas αποχωρεί από την εταιρία

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την πρόσληψή της στη ναυτιλιακή Maran Gas, του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση, η Αnita Odedra, έμπειρο στέλεχος στον τομέα του LNG, αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα της στην αμερικανική εταιρία Tellurian.

H Οdedra, η οποία τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Tellurian, στο Χιούστον, αποχωρεί από την ελληνική εταιρία στο τέλος Ιουλίου, ενώ η απόφαση της συνδέεται με την επιθυμία της να μετακινηθεί με την οικογένεια της στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tradewinds, η ίδια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Maran Gas, περιγράφοντας την ως “μία φανταστική εταιρία για να δουλεύει κάποιος” και τόνισε ότι λυπάται που φεύγει.

Η Maran Gas ενέταξε την Anita Odedra στο δυναμικό της ως εκτελεστική αντιπρόεδρο εμπορικών επιχειρήσεων τον Ιούλιο του 2016, στα γραφεία της στο Λονδίνο.

Στο παρελθόν η Odedra, η οποία αρχικά εργάστηκε στην ExxonMobil το 1997 ως γεωφυσικός, υπήρξε στέλεχος στην BG Group και συνεργάστηκε με τον Martin Houston, έναν εκ των ιδρυτών της Tellurian, η οποία πραγματοποιεί projects στην αγορά LNG.

Όταν η Shell εξαγόρασε την BG το 2016, η Odedra πήγε για μικρό χρονικό διάστημα στην αμερικανική Cheniere Energy ως αντιπρόεδρος στις ναυτιλιακές και εμπορικές επιχειρήσεις της εταιρίας και εν συνεχεία προσελήφθη στη Maran Gas.

Anita Odedra

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι εφοπλιστές αγόρασαν τα περισσότερα τάνκερ και bulkers φέτος. Όλα τα ονόματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γ. Προκοπίου: Αποσύρει τα πλοία της από το The Cool Pool η Dynagas

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σ. Παληός: Νέες business με την Cargill International για την Diana Shipping