Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Minoan Lines: Έκπτωση 50% σε νέους 18-25 ετών και κατόχους freedon pass

Οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν έκπτωση 50% σε νέους 18-25 που θα έχουν εμβολιαστεί και θα είναι κάτοχοι του Freedom Pass έως τις 30/09/2021. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του Freedom Pass κατά την επιβίβαση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω των σημείων πώλησης της εταιρείας, του site ή μέσω του δικτύου των συνεργαζόμενων γραφείων ταξιδιών, ενώ οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.minoan.gr, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

Σημειώνεται πως εισιτήρια που θα γίνουν Open για ταξίδια από 14/07/2021 μέχρι και 30/09/2021 θα έχουν 18μηνη ισχύ. Οι επιβάτες θα μπορούν να μετατρέψουν τα εισιτήρια τους σε ανοικτά από τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://open.minoan.gr/

Επιπλέον, ισχύει η ακυρωτική πολιτική της εταιρείας η οποία δίνει τη δυνατότητα μέχρι και 14 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του απόπλου επιστροφής ολόκληρης της αξίας του εισιτηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Στη Viva Wallet το Freedom Pass – Στη Διαύγεια η απόφαση