Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Μεταβιβάστηκαν τα έξι ρυμουλκά του Σταύρου Καραπιπέρη στις εταιρείες Βερνίκου, Σπανόπουλου, Λυμπουσάκη

Μεταβιβάστηκαν τα έξι ρυμουλκά του Σταύρου Καραπιπέρη στις εταιρείες Βερνίκου, Σπανόπουλου, Λυμπουσάκη

Η οικογένεια του Σταύρου Καραπιπέρη “εξέρχεται από την εν λόγω αγορά αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης των έξι ρυμουλκών του στόλου της, στις υπόλοιπες τρεις εταιρείες της κοινοπραξίας MEDTUGS Tοwage & Salvage, που σύστησαν το 2018”, όπως ενημερώνει η εταιρεία του Κώστα Λυμπουσάκη.

Στην Κοινοπραξία συμμετέχουν οι εταιρείες Vernicos Tugs & Salvage, Spanopoulos Group και Lyboussakis Towage & Salvage.

Τα ρυμουλκά που μεταβιβάστηκαν είναι τα εξής: Karapiperis New Generation, Karapiperis -2, Karapiperis-3, Karapiperis-4, Karapiperis- 5, Karapiperis-12.

Ο Σταύρος Καραπιπέρης ίδρυσε τη ναυτική εταιρία Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών “Σταύρος Καραπιπέρης” το 1970, “υλοποιώντας ένα όνειρο ζωής και εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα”.

Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρία επεκτάθηκε ανανεώνοντας συνεχώς τον στόλο της και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρείχε με γνώμονα την προσφορά στην ναυτιλία και τον άνθρωπο”.