Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Αυξάνεται κατά 0,1% η πάγια μηνιαία κράτηση υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού του Μετοχικού Ταµείου Ναυτικού

Η πάγια µηνιαία κράτηση η οποία διενεργείται υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού του Μετοχικού Ταµείου Ναυτικού επί των αποδοχών των ασφαλισµένων σε αυτό, σύµφωνα µε την περ. α’ της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν.δ. 2997/1954 (Α΄ 210), ορίζεται σε ποσοστό 0,4% επί του βασικού τους µισθού.

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από 1- 1- 2022.

Αυτό προβλέπει τροποποίηση της υπ.αρ. Φ.950/61/32022/Σ.6453/27-04-2018 κοινής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας-Νησιωτικής Πολιτικής που αφορά τον καθορισµό του ύψους του ποσοστού και της βάσης υπολογισµού κρατήσεων και εισφορών, και που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (12:50:35 μ.μ.).

Υπενθυμίζεται ότι με την προηγούμενη απόφαση το εν λόγω ποσοστό της πάγιας μηνιαίας κράτησης ήταν 0,3% επί του βασικού μισθού.

Διαβάστε επίσης:

Η TMS Dry του Γιώργου Οικονόμου αγόρασε δύο πλοία kamsarmax

Dodekanisos Seaways: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ρόδου με την Αστυπάλαια

Γκριμάλντι: Να έχουμε το θάρρος να επενδύσουμε κοιτάζοντας το μέλλον