Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Performance Technologies: Ο Σταύρος Σταυρινουδάκης επικεφαλής του Analytics Business Unit

Performance Technologies

Τον Σταύρο Σταυρινουδάκη καλωσορίζει στο δυναμικό της η Performance Technologies, στη θέση του επικεφαλής του Analytics Business Unit της εταιρείας.

Στο νέο του ρόλο ο Σταύρος θα συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίηση του εξαιρετικού έμψυχου δυναμικού και των συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους που διαθέτει η Performance, ώστε να επεκταθεί η επιτυχία της εταιρίας στα analytics και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η ανταγωνιστική της θέση καλύπτοντας και το χώρο των Βusiness Αnalytics Solutions, πέρα από τα operational και process analytics, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Ανδρέας Τσαγκάρης, CTO της Performance Technologies, καλωσορίζοντας το Σταύρο δήλωσε: “Έχουμε την χαρά να μας τιμάει με την επιλογή του να δουλέψει μαζί μας ένα άνθρωπος με εξαιρετική πορεία, ειδικά σε αυτόν τον χώρο, ο Σταύρος Σταυρινουδάκης– μέχρι πρόσφατα director στην SAS. Ο ερχομός του σηματοδοτεί και την στρατηγικότητα με την οποία βλέπει η εταιρία τον χώρο και υλοποιείται με μοχλό το Analytics Business Unit, που θα λειτουργήσει υπό την διεύθυνση του.”

Ο Σταύρος ήταν μέχρι πρότινος Professional Services & Delivery Director στη SAS Institute για την νοτιοανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και για την Ελλάδα. Στη μακροχρόνια καριέρα του έχει εργαστεί σε εταιρίες και οργανισμούς όπως η ΕΡΓΟΣΕ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το CERN και η SAS Insititute.

Διαβάστε επίσης

Jumbo: Limit up στα κέρδη στο α’ εξάμηνο του έτους