Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Πασχαλινές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Οι πασχαλινές προσφορές ξεκίνησαν στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τους καταναλωτές να μπορούν να αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας.

Μέχρι και τις 17 Απριλίου, δημοφιλή smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, κονσόλες gaming, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ από μια μεγάλη γκάμα περιμένουν και φέτος τους καταναλωτές στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

Επιπλέον, κάνοντας αγορές αξίας 99€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% €πιστροφή[1] στις αγορές με πιστωτικές κάρτες ή 5% €πιστροφή στις αγορές με χρεωστικές.

Ειδικότερα, οι καταναλωτές θα βρουν:

Στην κατηγορία Gaming οι καταναλωτές θα βρουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ:

Τέλος, με κάθε αγορά στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα εγγεγραμμένα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσω της εφαρμογής G App κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, webinars τεχνολογίας, διαγωνισμούς κ.ά.

[1] Η ενέργεια €πιστροφή 10% με πιστωτικές ή 5% με χρεωστικές κάρτες ισχύει έως και 17/04 για αγορές αξίας 99€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Όροι και προϋποθέσεις στα www.germanos.gr, www.cosmote.gr & www.eurobank.gr/epistrofi.

[2] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.