Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τράπεζα Πειραιώς: Υπηρεσίες για άτομα με εξειδικευμένες ανάγκες στα καταστήματα e-branch

Πειραιώς

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχής νέων υπηρεσιών που καλύπτουν πληθυσμιακές ομάδες με εξειδικευμένες ανάγκες τραπεζικής εξυπηρέτησης υλοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή σειρά νέων υπηρεσιών για πελάτες με προβλήματα όρασης, ενώ άμεσα θα ενσωματωθούν και αντίστοιχες υπηρεσίες για πελάτες με προβλήματα ακοής.

Η κυρία Ευτυχία Κασελάκη, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύων & Καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς,δήλωσε σχετικά «η Τράπεζα Πειραιώς με προσήλωση στη στρατηγική της δέσμευση για τη συνεχή διεύρυνση και αναβάθμιση των καινοτόμων υπηρεσιών της προς όλους τους πελάτες της, σχεδιάζει και επενδύει σε καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες και εργαλεία εξυπηρέτησης, καθώς και σε νέες διαδικασίες σύμφωνες με τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα, που συμπληρώνουν το ήδη ευρύ πλαίσιο πολυκαναλικής πελατοκεντρικής εξυπηρέτησης που παρέχει».

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας την τεχνολογική πρωτοπορία της Τράπεζας μέσα από τα καταστήματα σύγχρονης τραπεζικής εμπειρίας e-branch, παρέχεται:

Τα καταστήματα e-branch βρίσκονται στις περιοχές Αμπελοκήπων, Χαλανδρίου και στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, ενώ λειτουργούν τις καθημερινές μέχρι τις 21:00, καθώς και το Σάββατο.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει συστηματικά να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και να βελτιώνει τις διαδικασίες της για την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.