Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΔΕΣΦΑ και TAP επιβεβαίωσαν τη συνεργασία τους σε Ελλάδα και Αλβανία

ΔΕΣΦΑ

Ο πρόεδρος Σωτήρης Νίκας

Στην επιβεβαίωση πως ο ΔΕΣΦΑ θα αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση του αγωγού ΤΑΡ τόσο στο ελληνικό έδαφος όσο και στην Αλβανία – μέσα από την ίδρυση της κοινής εταιρείας ΔΕΣΦΑ-ALBGAZ – προχώρησε με επίσημη ανακοίνωσή του ο TAP.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στο στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ στο Χαλάνδρι. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο κ. Σωτήρης Νίκας, Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, και ο κ. Ian Bradshaw, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΡ, καθώς και υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη και των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΣΦΑ, η εταιρεία θα αναλάβει την εκπαίδευση και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην εταιρεία ALBGAZ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν πτυχές του τριμερούς πλαισίου συνεργασίας μεταξύ ΔΕΣΦΑ-ΤΑΡ-ALBGAZ, καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των σχετικών συμφωνιών, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δραματικές οι εξελίξεις για JP AVAX και Χρήστο Ιωάννου. Νέες θηριώδεις ζημιές για τον όμιλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euromedica: Μειώθηκαν κατά 5,7% τα έσοδα το 2016

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί κινδυνεύει να μείνει η Ελλάδα εκτός QE. Τι θέλει ο Ντράγκι , τι ζητάει ο Σόιμπλε