Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Νέο μεγάλο deal 68 δις στις υπηρεσίες υγείας και ασφάλισης

Ένα νέο μεγάλο deal ύψους 68 δις δολαρίων βρίσκεται προ των πυλών. Η συμφωνία αγορά την εξαγορά της Aetna από την CVS Health και εάν ευοδωθεί, τότε θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγχώνευση του 2017.

Επί της ουσίας πρόκειται για τη συγχώνευση ενός από τους μεγαλύτερους διαχειριστές φαρμακείων των ΗΠΑ με μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές.

Το Δ.Σ. της Aetna ολοκληρώνει τις διαδικασίες προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για την πώληση της εταιρείας στην αλυσίδα φαρμακείων CVS Health έναντι περίπου 207 δολ. ανά μετοχή.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η CVS επιθυμεί  να πληρώσει για τη συμφωνία κυρίως με μετρητά. Παρόλα αυτά θα χρησιμοποιήσει και το απόθεμα της σε μετοχές για το 30%  της εξαγοράς.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας μπορεί να γίνει ακόμα και την Κυριακή, σημείωσαν πηγές προσκείμενες στις δύο εταιρείες, μιλώντας στο Reuters.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Τελικά οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στις εκπτώσεις των καταστημάτων;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣHΣ: Έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη-Τι προβλέπουν οι προκηρύξεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕΤζανακόπουλος: H ολοκλήρωση της αξιολόγησης μας οδηγεί εκτός μνημονίου