Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Επιβεβαίωση mononews: Αναβάλλεται με αίτημα Κουτσολιούτσου η Γενική Συνέλευση της Folli Follie

Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου. Βασικοί Μέτοχοι Folli Follie

Έναν μήνα αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Folli-Follie, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την εισηγμένη. Η αναβολή, την οποία είναι προαναγγείλει το mononews ότι θα γίνει από τις 20 Αυγούστου, αποφασίστηκε μετά το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων.

Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένας-ένας «εγκαταλείπουν το καράβι» της Folli Follie – Αποχώρησε και ο διευθυντής Λογιστηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Βαρθαλίτης: Το «αγαπημένο λαγωνικό» της Μπουρμπούλια που δεν οσμίστηκε τίποτα για τα Folli Follie

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Folli Follie: Γιατί η Fosun έγραψε ζημιά 101 εκατ. ευρώ