Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Επιστολή Γκέιτς για την κορεάτικη εταιρεία που “θα μπορούσε να παράγει 200 εκατ. εμβόλια έως τον Ιούνιο”

Ίδρυμα Γκέιτς: Χορήγηση 120 εκατ. δολαρίων για την πρόσβαση φτωχών χωρών στην θεραπεία της Merck

Bill Gates

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, στρέφεται στην μάχη κατά του κορωνοιού και επιθυμεί να συνεργαστεί στενά με την Σεούλ προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Bioscience, η φαρμακευτική εταιρεία της Νότιας Κορέας που λαμβάνει την υποστήριξη του Γκέιτς, ενδεχομένως να μπορεί να παράγει 200 εκατ. εμβόλια κορωνοϊού μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, δήλωσε ο ίδιος σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Γκέιτς επιχειρεί να συνεργαστεί στενά με τη Νότια Κορέα, ανέφερε την Κυριακή το προεδρικό γραφείο στη Σεούλ. Ο δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ και ο Μουν μίλησαν τηλεφωνικώς τον Απρίλιο σχετικά με τη συνεργασία τους για την καταπολέμηση του ιού και την ανάπτυξη εμβολίου, δήλωσε το γραφείο του Προέδρου.

Οπως θυμίζει το πρακτορείο, ο πλανήτης μάχεται για να αναπτύξει ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να προστατεύσει τον κόμσο από έναν ιό που έχει προκαλέσει καταστροφή στην παγκόσμια οικονομία. Ο Γκέιτς είπε ότι οι επενδύσεις σε εργοστάσια σε όλο τον κόσμο μπορούν να διασφαλίσουν ότιπεριοχές εκτός των ΗΠΑ δεν θα μείνουν πίσω στα εμβόλια κατά της Covid-19.