Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Ένας-ένας «εγκαταλείπουν το καράβι» της Folli Follie – Αποχώρησε και ο διευθυντής Λογιστηρίου

Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Ακόμη μια αποχώρηση από τον όμιλο της Folli-Follie σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, καθώς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο κύριος Γιώργος Αλαβάνος, Διευθυντής Λογιστηρίου του Ομίλου, αποχώρησε από την Εταιρεία την 31.8.2018.

Ο κ. Αλαβάνος εργάστηκε στην Eταιρεία για 24 έτη και υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης καθ’ όλη την εργασιακή του πορεία. Ο κύριος Αλαβάνος θα παραμείνει στη διάθεση της Εταιρείας για το μεταβατικό στάδιο έως το τέλος του έτους, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει.

Τα καθήκοντα του κ. Αλαβάνου αναλαμβάνει ο κύριος Χάνδρος Επαμεινώνδας με άμεση ισχύ. Ο κ. Χάνδρος έχει σπουδές στο Accounting & Finance και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Internal Audit & Management από το Cass Business School of London.

Έχει πολυετή εμπειρία ως Financial Controller και Audit/Compliance Director σε μεγάλες Πολυεθνικές και Ελληνικές Εταιρείες, καταλήγει η ανακοίνωση.