Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αιφνιδιαστική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία του «Ε» – Τι συνέβη

Ιβάν Σαββίδης. Επιχειρηματίας

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Ιβάν Σαββίδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στις εγκαταστάσεις του καναλιού.

Ο κ. Σαββίδης βρέθηκε στην Αθήνα νωρίς το πρωί και μετέβη άμεσα στο κανάλι των Μελισσίων όπου συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των διευθυντικών στελεχών και προϊσταμένων.

Κατά πληροφορίες ο επιχειρηματίας θέλει να θέσει επί τάπητος τις ενέργειες για την υλοποίηση της νέας στρατηγικής του καναλιού με γνώμονα το νέο πρόγραμμα του σταθμού να είναι στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο στόχος του είναι να εκφράσει στη διοίκηση το όραμά του για την επόμενη ημέρα του Epsilon.

Ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τα στούντιο του Epsilon και είχε συνομιλίες με τους υπευθύνους των τμημάτων για να ενημερωθεί για τις ανάγκες κάθε τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός, όπως και ο ΑΝΤ1, o ΣΚΑΪ, ο ALPHA και ο Star έλαβαν άδεια κατά τη διάρκεια της τηλευταίας διαδικασίας διαγωνισμού των τηλεοπτικών σταθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω για κλοπές – H λεία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα -Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό