Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της Oxford Company

Την τελευταία του πνοή μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άφησε σήμερα σε ηλικία 62 ετών ο Βολιώτης επιχειρηματίας, συνιδρυτής της Oxford Company, Χρήστος Τσιόλιας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος, έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ και συνιδρυτής της Oxford Company, Χρήστος Τσιόλιας.

Όπως αναφέρεται «με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η Oxford Company ιδρύθηκε το 1991. Το αντικείμενο της επιχείρησης είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εμπορία διακεκριμένων ανδρικών ενδυμάτων. Το όνομα Oxford Company προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα Oxford, το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του.