Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Όμιλος Διβάνη: Συνεργασία με την Travelworks Public Relations

όμιλος Διβάνη

Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κ. Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας», δήλωσε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγαλουργεί το Twitter για την αμήχανη στιγμή της συνάντησης Τραμπ με τον Καναδό πρωθυπουργό (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος θα αγοράσει την AVIS: Όλο το παρασκήνιο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγρότες: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας- Αποκλεισμένη η πλατεία Βάθη