Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

FHL Κυριακίδης: Θα υποβάλει επενδυτικό σχέδιο στον αναπτυξιακό νόμο

FHL Κυριακίδης

Την υποβολή επενδυτικού σχεδίου στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016 για το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής και την χρηματοδότηση με μακροπρόθεσμο δάνειο, επταετούς διάρκειας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της FHL Κυριακίδης.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν οχτώ μέτοχοι, που εκπροσωπούν 17.408.251 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 73,392% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Αποφάσισε παμψηφεί (ήτοι με ποσοστό 100% των εκπροσωπούμενων μετοχών) την υποβολή επενδυτικού σχεδίου της Εταιρείας στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016 για το κίνητρο της φορολογικής απαλλαγής και την χρηματοδότηση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου με μακροπρόθεσμο δάνειο, επταετούς διάρκειας.

2. Ενέκρινε παμψηφεί (ήτοι με ποσοστό 100% των εκπροσωπούμενων μετοχών) την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ Βασιλείου Κουντουρά από τον Ιωάννη Κυριακίδη, μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Celgene: Θετική γνωμοδότηση για επέκταση της ένδειξης της λεναλιδομίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο “μυστηριώδης” ομογενής από την Βενεζουέλα που αγοράζει ξενοδοχεία στην Ελλάδα (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες Ferrari, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Porsche πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016;