Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αφοί Κορδέλλου: Συμφωνία με Alpha Bank για παράταση της αναστολής των απαιτήσεων

Ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων για την μακροχρόνια αναδιάρθρωση του δανεισμού της, έδωσε η εταιρεία Αφοί Χ. Κορδέλλου Α.Ε.Β.Ε..

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας:

– Η Alpha Bank ενόψει της επίτευξης συμφωνίας στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για μακροχρόνια αναδιάρθρωση του δανεισμού, παρέτεινε την αναστολή των απαιτήσεων της μέχρι και 30/6/2019.

– Οι Τράπεζες Eurobank και Εθνική έχουν ανανεώσει τον βραχυχρόνιο δανεισμό τους προς την Εταιρεία, ενόψει της συμφωνίας για το μακροχρόνιο διακανονισμό του.

– Τέλος υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς είχε ήδη ανανεώσει τον δανεισμό της Εταιρείας με ορίζοντα εξόφλησης τα τρία έτη”.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει επιτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων και θα εξασφαλιστεί η μακροχρόνια αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.