Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Dua Lipa, Karlie Kloss, Shay Mitchell, Garbiñe Muguruza και Hannah Bronfman δημιούργησαν μια μοναδική συλλογή για την Adidas (pics)

Φέτος, η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa εντάχθηκε στην «οικογένεια» της Adidas και πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε το τελευταίο της project με την εταιρεία: μια εκστρατεία με τίτλο «Here to Create».

Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από 20 κομμάτια, ιδανικά για κάθε τύπο άσκησης. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους και δημιουργούν εντυπωσιακά mix&match σύνολα, για να είμαστε κομψές ακόμα και στο γυμναστήριο. Επίσης, σε αυτή τη μοναδική κολεξιόν θα υπάρχουν και σορτς, T-shirts με λογότυπα και τσάντες γυμναστικής.

Για την εκστρατεία, η Adidas επιστράτευσε, εκτός από την Dua Lipa, τέσσερις γυναίκες, που είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν: Karlie Kloss, Shay Mitchell, Garbiñe Muguruza και Hannah Bronfman.

Η ομάδα αυτή, μέσα από την καμπάνια, επιχειρεί να προωθήσει μια διαφορετική προσέγγιση για την άθληση. Άλλωστε, η κάθε μια αγαπά έναν διαφορετικό τρόπο γυμναστικής. Η Lipa αγαπά τη γιόγκα, τις Pilates, την πυγμαχία και την ποδηλασία. Η Mitchell έχει αδυναμία στην ποδηλασία, την πυγμαχία και την διαλειμματική προπόνηση. Η Kloss έχει «χτίσει» το αψεγάδιαστο κορμί της με πυγμαχία, κολύμπι και γιόγκα, ενώ η Bronfman ορκίζεται στον χορό, το τρέξιμο, τη γιόγκα και τις πολεμικές τέχνες. Τέλος, η Muguruza προτιμά τον χορό και το τένις.

«Για τα training sessions σου, μέχρι τα vinyasas και τα jabs, η Statement Collection είναι εδώ για να σας κάνει να ξεχωρίσετε με στυλ» έγραψαν στελέχη της μάρκας στο Twitter.

Δείτε μερικά από τα looks:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή! Δείτε ποιο προϊόν ανακαλεί η Adidas

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτή είναι η νέα μούσα του Tommy Hilfiger μετά τη Gigi Hadid

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 9+1 ελληνικοί instagram λογαριασμοί για τη μόδα που αξίζει να ακολουθήσεις