Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Λεβέντης στο mononews.gr: Ψηφίζω Μεϊμαράκη για να κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση

Την ξεκάθαρη προτίμησή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στο mononews.gr και στην Εύα Κακλειδάκη, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι “αν ψήφιζα στις εκλογές της Ν.Δ., σίγουρα θα απέφευγα τα άκρα, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης”.

Αν και αρχικά απέφευγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την επιλογή του, στο ενδεχόμενο που θα ψήφιζε για πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελικά έδωσε το στίγμα του:

“Βαγγέλης Μεϊμαράκης”.

Όπως είπε, είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας, διότι είναι αυτόςμ με τον οποίο θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη συνεννόηση για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης έχει εκφράσει – μέχρι στιγμής – την κατηγορηματική αντίθεσή του στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε στήριξης της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, μέσω της ψήφισης των δύσκολων πολιτικά νομοσχεδίων, και αντιπροτείνει οικουμενική κυβέρνηση.