Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Fiat Tipo από πόσο;

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και σημαντική παράδοση σε αγορές όπως η δική μας, το Fiat Tipo επανήλθε μετά από δεκαετίες σε μια νέα και ενδιαφέρουσα εκδοχή δημιουργώντας ένα νέο status στα προσιτά ευρωπαϊκά οικογενειακά αυτοκίνητα. Ήταν αρχές του έτους, όταν η παρουσία της οικογένειας του Tipo στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την έλευση των εκδόσεων Tipo 5Θυρο και Tipo Station Wagon. Με εφόδια όπως, η ευρυχωρία, η πρακτικότητα, η άνεση αλλά και το value for money, οδήγησαν άμεσα το Tipo σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στις ταξινομήσεις του 8μήνου (2ο στην κατηγορία C με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ).

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, η FCA Greece προσφέρει πλέον το Tipo Sedan σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 11.990 ευρώ, και δώρο επιπλέον εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Tipo 5d, η έκδοση diesel είναι πιο ελκυστική από ποτέ, καθώς με την αναπροσαρμογή των τιμών, η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Lounge είναι η καλύτερη value for money επιλογή της κατηγορίας της. Συγκεκριμένα προσφέρεται με πολύ πλούσιο εξοπλισμό και δώρο το μεταλλικό χρώμα στην ανταγωνιστική τιμή των 16.800€.

Για τους καταναλωτές που αναζητούν ακόμα πιο οικονομική λύση ανάμεσα στις diesel εκδόσεις του πεντάθυρου Tipo, να τους πληροφορήσουμε πως υπάρχει και η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Pop, που προσφέρεται στην τιμή των 14.800€. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όποιος πρόλαβε, το… Tipo είδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστικό: Η νέα σειρά 2 της BMW θα είναι και πάλι πισωκίνητη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Audi Aicon concept: Η «επανάσταση» έχει όνομα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκρυπτογραφούμε το Honda Urban EV Concept