Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Ιστορικό Ράλι Τρίπολης

Ιστορικό Ράλι Τρίπολης

Με τον αριθμό ρεκόρ των 75 συμμετοχών, θα εκκινήσει το χειμερινό 1o Ιστορικό Ράλι Τρίπολης.

Εκκινεί αύριο από το Ναύπλιο (Fougaro Art Center) ένας αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, 75 σπάνια κλασσικά-ιστορικά οχήματα θα δώσουν την μάχη με το χρόνο, καλούμενα να εκτελέσουν με επιτυχία 8 Δοκιμασίες Ακριβείας. Ιδανικό σκηνικό το ορεινό ανάγλυφο της Αρκαδίας. Τα πληρώματα θα διανύσουν 200km και θα καταλήξουν στην αρκαδική πρωτεύουσα, την Τρίπολη. H εισαγωγή του Χρονολογικού Συντελεστή (Co-Efficient), σε συνδυασμό με απλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (είτε με Μέση Ωριαία Ταχύτητα, αλλά κυρίως με απόλυτο χρόνο) πέρα από την διασκέδαση των πληρωμάτων δίνει ίσες ευκαιρίες, ακόμη και σε συμμετέχοντες με μηδενική εμπειρία για διάκριση. Οι συμμετοχές φτάνουν τις 75 και πληθώρα οχημάτων στις κατηγορίες F και G που πλέον τείνουν να γίνουν σπάνιο θέαμα σε εκδηλώσεις. Ήταν αρχικός μας στόχος, όταν σχεδιάζαμε την εκδήλωση, να δούμε και πάλι ποικιλία οχημάτων όλων των εποχών και συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω COVID-19 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, υλοποιείται μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Ο Δήμος Τριπόλεως κατέβαλλε προσπάθειες προκειμένου να προσφερθεί στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς δε, την υποστήριξη των χορηγών, θα ήταν αδύνατον: ΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, INTER CARS, MASTER FIREWORKS & BALLOONS και ΠΑΡΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event.

Διαβάστε επίσης:

Δεν φταίει η Ferrari ή η Porsche!

Ferrari 488 Pista: Ιδού πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος (video)

Πόσες Porsche πουλήθηκαν το 2021;