Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Euro Ncap: Πέντε αλλά και τέσσερα αστέρια!

Euro Ncap: Πέντε αλλά και τέσσερα αστέρια!

Ο ανεξάρτητος Ευρωπαϊκός φορέας, Euro Ncap,  έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα πέντε νέων δοκιμών πρόσκρουσης.

Αξιολογήθηκαν σε δοκιμές σύγκρουσης του Euro Ncap τις προηγούμενες μέρες τα Ford Mustang Mach-E, Hyundai’s IONIQ 5, Hyundai TUCSON, Toyota Yaris Cross, Hyundai BAYON.

To ηλεκτρικό SUV της Ford, η Mustang Mach E πήρε άνετα τα 5 αστέρια, τη στιγμή που θυμίζουμε η συμβατική σπορ Mustang το 2017 είχε αποκομίσει 3 αστέρια. Το ηλεκτρικό SUV έχει κεντρικό αερόσακο, εύκαμπτο εμπρός καπό για την προστασία των πεζών και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα που προστατεύουν τον οδηγό από τον εαυτό του. Το Mustang Mach E πήρε 5 αστέρια και στο Green NCAP.

Η Hyundai εντυπωσίασε με τρία νέα μοντέλα το ηλεκτρικό IONIQ 5, το Tucson και το Bayon. Τα δυο πρώτα αποκόμισαν 5 αστέρια το Bayon πήρε 4 αστέρια. Αυτό συνέβη γιατί δεν έχει στάνταρ κεντρικό αερόσακο σε αντίθεση με τα IONIQ 5 και Tucson. Το Bayon έχει ισχυρή δομή προστασίας από σύγκρουση αλλά και ηλεκτρονικά βοηθήματα που σε βοηθούν να αποφύγεις τη σύγκρουση.

Το Toyota Yaris Cross απέσπασε 5 αστέρια.

Διαβάστε επίσης: