Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Εκκίνηση για το EKO ACROPOLIS RALLY

Εκκίνηση του «ράλι των θεών» από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Jean Todt.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πριν την εκκίνηση του αγώνα είχε συνάντηση με το πρόεδρο και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης, λίγο πριν την εκκίνηση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο και γνωστό οδηγό αγώνων Στράτη Χατζηπαναγιώτου (Στρατισίνο), o οποίος οδήγησε στην αφετηρία και το όχημα με τον αριθμό μηδέν, το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Αμέσως μετά ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε τη σημαία της εκκίνησης στον πολυπρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ, με Toyota Yaris WRC. Δεύτερος στη ράμπα ανεβηκε ο Έλφιν Έβανς επίσης με Toyota WRC.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε την τρίτη εκκίνηση και ακολούθησε πλήθος επισήμων που έδωσαν εκκίνηση, όπως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΟ Acropolis Rally: Κήρυξε την έναρξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης